About Us

The About us section will give you the basic information about the European No Campaign (ENC) and its objectives. The Statement of Beliefs shows the text that is agreed by all ENC supporters. The About us section is available in: esky,dansk, deutsch, dutch, eesti keel, english, espańol, latviešu valoda, lietuviu kalba, polski and suomi.

 

Wie wij zijnOnafhankelijk ´partij-overstijgend´netwerk

De European No Campaign (ENC) is een onafhankelijk, partij-overstijgend netwerk van partijen en NGO´s, dat ´nee´ stemmers en aanhangers van EU-hervormingen verbindt in een Europees breed netwerk.

´Single issue´beweging

De ENC is opgezet om activiteiten tegen deze Europese grondwet te coördineren. Het doel is simpel: zoveel mogelijk ´nee-stemmers´ bij de Europese grondwetreferenda mobiliseren. Na het laatste referendum heft de ENC zichzelf op.

Verschillende visies - één focus

De aanhangers van de ENC vertegenwoordigen verschillende visies op de toekomst van Europa. De ENC gaat niet over de invulling daarvan. Het enige doel is om de voorliggende grondwet te stoppen. Wat daarna gebeurt, is aan de Europese bevolking en politici.

  


Een Europese grondwet het resultaat moet zijn van een proces dat door de bevolking wordt gedragen.
Presentatie op de Grondwet Constitution in pdf-formaat

Reader friendly version of the Constitution (in English)