About Us

The About us section will give you the basic information about the European No Campaign (ENC) and its objectives. The Statement of Beliefs shows the text that is agreed by all ENC supporters. The About us section is available in: esky,dansk, deutsch, dutch, eesti keel, english, español, latviešu valoda, lietuviu kalba, polski and suomi.

 

Keitä me olemme


Riippumaton verkosto
Eurooppalainen Ei-kampanja (EEK) on riippumaton, eri puolueiden ja kansalaisjärjestöjen välinen verkosto, joka tuo yhteen ei-äänestyksen ja EU:n muutoksen puolesta kampanjoivat.

Kampanjalla on vain yksi tavoite
EEK on rakennettu koordinoimaan EU:n perustuslakia vastustavaa aktiviteettia kansanäänestysten aikana. Sillä on yksinkertainen tavoite: maksimoida ei-äänet jokaisessa EU-perustuslakia käsittelevässä kansanäänestyksessä. Viimeisen äänestyksen jälkeen kampanja lopetetaan.

Eri näkemyksiä – sama päämäärä
EEK:n kannattajilla on erilaisia näkemyksiä Euroopan tulevaisuudesta. EEK:n tavoite ei ole vaikuttaa unionin muutoskeskusteluun. Sen ainut päämäärä on pysäyttää ehdotettu perustuslaki. Tämän jälkeen pallo on Euroopan kansoilla ja poliitikoilla.

  


EU:n perustuslain tulee olla kansalaisista lähtevän ja heidän tukemansa prosessin tulos.